.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Β ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ!

Ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννενα και κατά 99% η Καβάλα θα παίξουν στη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά το πρωτάθλημα της Β Εθνικής δεν είναι μονάχα η λάμψη των πρωτοπόρων. Σοβαρά γεγονότα των τελευταίων ημερών έπληξαν ολόκληρο το πρωτάθλημα και δημιούργησαν διαφόρων ειδών σκιές.

Οι αιχμές για δωροδοκία ποδοσφαιριστών του Εθνικού πριν από τον αγώνα με την Καλλιθέα προκάλεσαν τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο ΠΑΕ πριν από τον αγώνα που έληξε ισόπαλος, αλλά με τον πρόεδρο του Εθνικού να δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την υπόθεση να περάσει έτσι, θα βραβεύσει τους παίκτες του που αποκάλυψαν τις παρενοχλήσεις και θα κυνηγήσει το θέμα στη δικαιοσύνη.

Η επίθεση του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια Γιώργου Αρβανιτίδη σε βάρος του διαιτητή Κωνσταντινίδη προκάλεσαν τον τραυματισμό του δεύτερου και την διακοπή του αγώνα Βέροιας-Ηλυσιακού. Ο κ. Αρβανιτίδης που αρνείται τις κατηγορίες κλήθηκε ήδη για να απολογηθεί στον Εισαγγελέα μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Τέλος, σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του διαιτητή Ντάκου για ρατσιστική συμπεριφορά και υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννενα Ζαν Μαρί Σιλά προέβη η διοίκηση των Ιωαννίνων. Μια υπόθεση που τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν μας είχε απασχολήσει τόσο έντονα όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
ΠΗΓΗ:flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου