.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΗΠΕΔΟ»


Τους Μεσογειακούς αγώνες ζήτησε για να κάνει γήπεδο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός σε συνέντευξη του στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μπουγάτσα με Μπάλα» στο αθλητικό Μετρόπολις Σερρών. Τόνισε ότι δεν έχει έρθει καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στις Σέρρες γιατί.. οι πολιτικοί κοιμούνται!! όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δυστυχώς οι τοπικοί φορείς δεν ασχολούνται, όλα τα περιμένουν από εμάς. Το θέμα το έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Χρυσανθίδης ο οποίος και θα ασχολείται με το θέμα του γηπέδου καθώς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Δημοτικό θα είναι το γήπεδο. Στη Λάρισα δεν κινήθηκε ο κ. Πηλαδάκης. Στη Λάρισα γίνονται οι Μεσογειακοί αγώνες, κατάφεραν οι πολιτικοί να πάρουν τους Μεσογειακούς αγώνες. Φέρτε μου και εμένα τους Μεσογειακούς αγώνες και θα το κάνω εγώ το γήπεδο. Οι δικοί μας δυστυχώς όλοι κοιμούνται. Θα γίνουν στο μέλλον και άλλες διοργανώσεις. Ας φροντίσουν λοιπόν από τώρα να πάρουν μία διοργάνωση και θα το κάνω εγώ το γήπεδο». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Πέτρου Θεοδωρίδη που εξέθεσε άπαντες στο Νομό Σερρών φέρνοντας όλους προ των ευθυνών τους αφήνοντας συγχρόνως αιχμές για τον μεγαλομέτοχο της Α.Ε.Λ. Κώστα Πηλαδάκη.
Ήταν 15 Οκτωβρίου 2010 όταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης παρουσίασε σε εκδήλωση μαζί με τον δήμαρχο Λευκώνα Θεόδωρο Γεωργιάδη το σχέδιο για το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Ο στόχος που τέθηκε ήταν η δημιουργία του γηπέδου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», 18,000 θέσεων σε τρία χρόνια. Από τότε πλην της ταμπέλας που δεσπόζει στην περιοχή δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Ο κ. Θεοδωρίδης, στρέφει τα βέλη του προς τοπικούς φορείς που δεν έχουν σκύψει πάνω από τον αθλητισμό όπως συμβαίνει σε άλλες πόλης ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ καθώς το δημοτικό γήπεδο Σερρών και έδρα των «λιονταριών», αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα αν και πολλά εξ’ αυτών έχουν εξαλειφθεί. Παρ’ όλα αυτά και πάλι ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού καταλογίζει ευθύνες στο δήμο Σερρών καθώς δεν έχουν έρθει τα χρήματα ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του νοτίου πετάλου, αν και όπως διευκρίνησε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο.
«Προχωράνε τα έργα. Οι βάσεις και τα υποστυλώματα έχουν μπει. Σε δυο εβδομάδες τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί. Εκείνο που μένει να γίνει είναι να έρθουν τα λεφτά. Δυστυχώς δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ. Ούτε ο Δήμος ενδιαφέρεται ούτε κανένας. Ακόμα και τώρα όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα υποστυλώματα έχουν τοποθετηθεί κανονικά. Αυτά που έπρεπε να γίνουν γίνανε. Έχουν μπει τα πάντα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε τοποθετήσει και τα κολωνάκια μέσα που παραμένουν», τόνισε.
Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε περί.. «φίλων» τονίζοντας: «Φίλους εμείς τους θέλουμε όλους αλλά δε θέλουμε φίλους να μας σκάβουν το λάκκο. Από εκεί και πέρα κανονίζει ο καθένας την πορεία του. Δηλαδή αν είχαμε φίλους τους παλιούς τι θα γινόταν; Όταν λέμε παλιούς και νέους φίλους εννοούμε τους παλιούς και νέους παράγοντες».
Στο ερώτημα για το αν υπάρχουν παρέες στη Super League και αν αυτές οι παρέες είναι στρατόπεδα απάντησε: «Παντού υπάρχουν παρέες. …Παρέες, να μην το πούμε τόσο... Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες και θέλουν να επιβληθούνε στους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κόντρα μεταξύ τους και θέλουν να την πληρώσουν οι άλλες οι ομάδες. Δε θα μπούμε εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας όπως στρώνει έτσι κοιμάται».
Ο Πανσερραικός φέτος δεν τυγχάνει της διαιτησίας που έτυχε πριν από δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, και στο αν ευθύνονται οι νέες παρέες σε αυτό δήλωσε:
«Όχι δε θα το πάμε το θέμα σε αυτό το επίπεδο (παρέας), η διαιτησία καλυτερεύει. Εκτός από ορισμένους διαιτητές οι οποίοι δεν είναι ικανοί όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι στο γήπεδο μας με την Κέρκυρα, ο συγκεκριμένος διαιτητής που μας έπαιζε με τον Παναθηναϊκό (Μάνταλος) ήταν ο τέταρτος. Θέλω να πιστεύω ότι η διαιτησία καλυτερεύει και όταν υπάρχει φόβος και «αποκεφαλισμός» όπως έγινε σε ορισμένους διαιτητές οι υπόλοιποι κοιτάνε να συνετιστούν».
Τέλος για τον κόσμο αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τους οπαδούς του Πανσερραϊκών να μην μπαίνουν τελικά στο Ο.Α.Κ.Α. δήλωσε: «Εγώ είμαι πρόεδρος και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τους συνδέσμους. Για μένα δεν έγινε τίποτα. Εγώ έκανα το παν για μπούνε μέσα. Οι κύριοι ήθελαν να μπούνε με άλλο τρόπο. Η αστυνομία δεν το δέχτηκε. Είδατε τι γεγονότα είχαμε εκείνη την ημέρα και τι επεισόδια γίνανε. Εγώ προσφέρθηκα και τους έδωσα 15 προσκλήσεις σε όσους ήρθαν στο γήπεδο για την θύρα των VIP. Δεν είναι δυνατόν να ανοίξει θύρα για 15 άτομα. Τον Πανσερραϊκό δεν ήθελαν να δουν; Ήθελαν να δουν τα πρόσωπα τους στην τηλεόραση ή τον Πανσερραϊκό; Αφού η δυνατότητα να μπουν μέσα στο γήπεδο υπήρχε. Τους είπα αν θέλετε ελάτε να σας βάλω και μέσα σε ένα booth. Είναι λυπηρό σε ένα παιχνίδι να βλέπουμε άδειο γήπεδο στη θύρα 1 και 2. Ξέρετε ότι στο παιχνίδι με τον Άρη τη δεύτερη ημέρα ήταν δωρεάν και δεν μπορούσαμε να γεμίσουμε ένα γήπεδο με δωρεάν προσέλευση. Αυτό δε μας τιμάει. Προσπαθήσαμε πολλές φορές και με μείωση εισιτηρίων, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δωρεάν εισιτήριο και να μη γεμίσει το γήπεδο».

7 σχόλια:

  1. petro pes ton perouka na erthei jana na dei mats stin kerkida me emas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. petro mipos thelei kai...tous olimpialous agones na tou feroume..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την επιλογή του να στηρίξει Φωτιάδη γιατί δεν ρωτήθηκε; Τώρα πώς θα ρίξει τα μούτρα του να ζητήσει βοήθεια από τον Αγγελίδη; Ο Γούνας θα μείνει στην ΠΑΕ; Κι αν ναι ως τί; Μετά τις δηλώσεις αυτές θα ξανακάτσει στα επίσημα με Βλάχο, Πολατίδη, Φωτιάδη κλπ περσόνες ή θα τους παραπέμψει στην εν λόγω συνέντευξη; Γιατί επί Ανατολίτη δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα εισιτήρια στα εκτός; Ο κύριος της κυρίας Τζούλιας με τί άλλο είναι επιφορτισμένος πέρα από τα μέτρα τάξης και τα εισιτήρια; Από πόσους φιλάθλους και μετά θεωρεί ο κ. Θεωδορίδης ότι δικαιούται μια ομάδα εισιτήρια; Αν απαντήσει σε αυτά θα επανέλθουμε με νέα ερωτήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ έκανε ολόκληρο αθλητικό κέντρο ο πρόεδρος και εσεις οι 15 τολμάτε να του βγάζεται γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περουκα σηκω φυγε απο τις σερρες δε σε θελουμε αλλο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παλιοχωριατοι ... εδω ο κοσμος καιγεται κι εσεις ασχολειστε με τη μπαλλα στις σερρες κι εναν νταλαβερτζη που δηλωνει προεδρος σε αθλητικο σωματειο. ουστ ρε χωριατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI LES RE PROTEVOUSIANE ESI ME TI ASXOLISE KAI MPIKES KASI DIABASES TIN SINENTEYKSI. EMEIS EIMASTE PANSERRAIKOI KAI OXI TSIRAKIA KAPOIOY SYNDESMOU MEGALIS PAE

    ΑπάντησηΔιαγραφή