.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πλαστά εισιτήρια: Μην πέφτετε από τα σύννεφα.. θα χτυπήσετε..


Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε για πλαστά εισιτήρια σε αγώνες της Super League. Αμέσως οι ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις για το ρεπορτάζ που στόχο έχει να σπιλώσει την υπόληψη τους.
Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί για το εν λόγω θέμα τον περασμένο Μάρτιο και του επιβλήθηκαν πρόστιμα.
Στον αντίποδα, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Πέτρος Θεοδωρίδης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για το ίδιο θέμα καθώς ισχυρίστηκε πως: «Δε φταίμε εμείς αν στη Δ.Ο.Υ. δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι υπάλληλοι».
Την ίδια στιγμή είναι περιττό να αναφέρω πως αν πάρετε εφημερίδα τη Δευτέρα και δείτε εισιτήρια-εισπράξεις θα νομίζεται ότι την προηγούμενη ήσασταν σε «λάθος» γήπεδο.
Και αν νομίζεται ότι τα μεμπτά τελειώνουν εδώ κάνετε μεγάλο λάθος. Στις εισπράξεις των ομάδων από τα εισιτήρια το συνολικό ποσό ενώ θα έπρεπε να είναι πολλαπλάσιο του 5, λόγω των τιμών των εισιτήριων 15€, 20€, 25€, 50€ κ.τ.λ., βλέπουμε το σύνολο να τελειώνει σε 1 ή 3 ή 7 (π.χ. 13.542€).
Για να πειστείτε σας παραθέτω το εξής στοιχείο: Το παραπάνω έγγραφο που σας παραθέτω, είναι εκκαθάριση αγώνα 16ης αγωνιστικής της Super League 2008-2009. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς τα 2000 εισιτήρια από τα συνολικά 7700 είναι οικογενειακά/παιδικά της τιμής των 2€. Την ίδια στιγμή παρουσιάζονται κομμένα εισιτήρια των της τιμής των 0,50€ και 1,00€!!!! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι πραγματικότητα. Βέβαια, μάταια οι οπαδοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι εκείνη την ημέρα θα αναρωτηθούν που πωλούταν τα εισιτήρια με τις παραπάνω τιμές.
Το αστείο σε όλη την ιστορία δεν είναι αν ένα μαγαζί κόβει όλες τις αποδείξεις ή όχι. Αλλά παρά τη φοροδιαφυγή και τις παρατυπίες που έχουν σημειωθεί και σημειώνονται κατά καιρούς, και παρά τα στραβά μάτια απο τους μηχανισμούς, οι ομάδες αδυνατούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του προς την εφορία, με το κράτος να διαγράφει συνεχώς προσαυξήσεις και πρωτογενές χρέος. Αλήθεια, με τα διαρκείας τι γίνεται;

3 σχόλια:

  1. θα θελα να ξερα που τα βρισκεις ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den m porei na einai paranomo ayto kai na to dexontai sti souper liga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STO GAZZETA LEEI OTI DEN EINAI TELIKA ALITHINO TO REPORTAZ ME TOU MEGA MPOREI NA LES KATI DIAFORETIKO ALLA DEN MPOREI NA MHN TO ANTILIFTHIKE KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή