.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι μάγοι με τα δώρα… Για τους πρόεδρους των ομάδων!!


Οι ημέρες των Χριστουγέννων προσφέρονται για να δείξεις την αγάπη σου στον πλησίον σου. Έτσι και τα «Ψιλά Γράμματα» αποφάσισαν φέτος να κάνουν από ένα δώρο στους προέδρους και τους μεγαλομετόχους των ομάδων της Super League. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, και σε οπαδούς..
Βαγγέλης Μαρινάκης: Το Χρυσό κλειδί.. της παράγκας. Χωρίς αντίπαλο πλέον και με τον κύριο Χοχοχο δίπλα του, το αξίζει καθώς το κέρδισε με το σπαθί του.
Νίκος Πατέρας και λοιποί πολυμετοχικοί: Από ένα παλτό. Όχι για να τους θυμίζει τις μεταγραφές που γίνονται στον Παναθηναϊκό αλλά για να αντέξουν τους -5 βαθμούς για τα επόμενα χρόνια.. (Σε περίπτωση αποχώρησης παρακαλούνται οι κύριοι να αφήσουν τα δώρα για τους επόμενους).
Θοδωρής Ζαγοράκης: Μία καμήλα για να ψάξει τους άραβες να πάρουν τον Π.Α.Ο.Κ. και μόλις τους βρει μετά να την έχει πρόχειρη για να τους ματαψάχνει να βάλουν λεφτά.
Σταύρος Αδαμίδης: Έναν βάτραχο γιατί από πρίγκιπες χόρτασαν στην Α.Ε.Κ..
Μάκης Ψωμιάδης: Τσίχλες νικοτίνης για να κόψει τα πούρα αφού έχει και προβλήματα υγείας και με χαρτί γιατρού.
Χρήστος Πανόπουλος: Τρείς προπονητές στη συσκευασία του ενός για να βγάλει τη χρονιά του.
Θανάσης Αθανασιάδης: Ένα κύπελλο επιχρυσωμένο με χερούλια για να μπορούν να το σηκώνουν ψηλά χωρίς φόβο μην τους πέσει, μια και το έχουν απωθημένο στην Παπαναστασίου.
Απόστολος Παπουτσάκης: Ένα πιστόλι για να ρίχνει μπαλοθιές και πάνω μία μαντινάδα που θα λέει: «Όσο το όπλο τούτο δω τις μπαλοθιές θα ρίχνει, ποτέ ο Εργοτέλης μας ΌΦΗ να μη γίνει».
Αχιλλέας Μπέος: Τα τιμολόγια από τις αγορές των δώρων στους υπόλοιπους.
Γιάννης Τάκης: Το νέο CD του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «τέρμα πια τα δανεικά».
Γιώργος Λιμπάντσης: Ένα πλοίο για να πηγαίνει πιο συχνά στο νησί. Όχι της Ρένας Βλαχοπούλου αλλά του Dimi..
Γιώργος Μποροβήλος: Ένα πουγκί με.. πέτρες γιατί τα διαμάντια τούς, εε μας, τελείωσαν.
Γιώργος Σπανός: Το δεδικασμένο του Πέτρου Θεοδωρίδη για το θέμα των εισιτηρίων. (Το δώρο να μοιραστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Super League σε φωτοτυπίες).
Κώστας Τσακίρης: Ένα σκεπάρνι για να οργώνει το γήπεδο της Ν. Σμύρνης σε περίπτωση που οι οπαδοί επιδοθούν και πάλι στο μέλλον σε περίεργα σπορ εντός γηπέδου. Παρακαλείται ο κ. Τσακίρης να μην πάρει το δώρο μαζί του καθώς είναι δώρο για το «σπίτι». Η Π.Α.Ε. να το κουβαλάει μαζί της σε κάθε εκτός έδρας αγώνα τη νέα σεζόν. Χρειάζεται στη Football League.
Πέτρος Θεοδωρίδης: Ένα κρασί της παρέας για να γιορτάσει με τους νέους του φίλους.
Κώστας Πηλαδάκης: Ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Για εύκολες μετακινήσεις χωρίς φόβο αποκλεισμού στα χωράφια της Football League.
*Τα δώρα μοιράζονται με βάση τον βαθμολογικό πίνακα των Χριστουγέννων.

5 σχόλια: