.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Άρης και Π.Α.Ο.Κ. για τελικό!!


Σας ευχαριστώ θεέ του πολέμου και δικέφαλε αετέ. Σας ευχαριστώ και ας μη φτάσατε στον τελικό του Δουβλίνου. Σας ευχαριστώ για όλους τους «τελικούς» που μου χαρίσατε φέτος. Δε θα ξεχάσω ποτέ τον «τελικό» στην Τουρκία και του Μουσλίμοβιτς. Όπως δε θα ξεχάσω ποτέ ότι πριν τη ΦενερΜπαχτσε δεν έχασε δις στον διπλό «τελικό» από τον Αγιαξ. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα αλλά ούτε τον Π.Α.Ο.Κ. στη Ρωσία.
Θα θυμάμαι πάντα τους δύο «τελικούς» του Άρη με την κάτοχο του τροπαίου και του Super Cup Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης, με την επική ανατροπή στην Ισπανία. Θα θυμάμαι πάντα τους «τελικούς» με τη Μπάγιερν Λεβερκούζεν και το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Άρης τόσο στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» που δεν κέρδισε όσο και στη Γερμανία. Θα θυμάμαι πάντα τον «τελικό» με την Μάντσεστερ Σίτι που οι κίτρινοι κράτησαν για ακόμη ένα παιχνίδι το κάστρο της Ευρώπης απόρθητο.
Μπορεί να μην φτάσατε στον τελικό της διοργάνωσης αλλά παίξατε πολλούς «τελικούς» με ομάδες που φτιαγμένες για τον τίτλο. Με προϋπολογισμούς που ο Υπουργός οικονομικών θα ευχόταν να τους δει σε εισπράξεις από φόρους. Και όμως εσείς σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων και μας χαρίσατε μοναδικές στιγμές. Και μόνο που ο Μουσλίμοβιτς μας έκανε να πιστέψουμε ότι ίσως και να έρθει η πρόκριση, και μόνο που ο Άρης μας έπεισε ότι με την εντός έδρας ισοπαλία έχει ελπίδα στο όνειρο.. και μόνο αυτά, μας έκαναν να νιώσουμε λες και ήταν τελικός. Σας ευχαριστούμε.

1 σχόλιο:

  1. petro epeses exo gia ayto pou eleges oti mia apo tis dio tha ftasi tetrada. an epeftes mesa tha milousame gia thauma. den peirazei tou xronou tora toulaxiston gia ton paok giati gia ton ari diskola to blepo

    ΑπάντησηΔιαγραφή