.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άρης και Π.Α.Ο.Κ. στο δρόμο που χάραξε ο.. Παναθηναϊκός!!


Ο Άρης ή ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να φτάσει αν όχι στον τελικό, στη φάση των 4 του Europa League. Είναι νωρίς για να έχω πιει.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό του κυπέλου πρωταθλητριών, το σημερινό Champions League, σε μια περίοδο που η Ελλάδα είχε τη χούντα των Συνταγματαρχών. Σήμερα Συνταγματάρχες δεν κυβερνούν την Ελλάδα αλλά έχουμε τη χούντα της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ.. Το ποδόσφαιρο αν αποτελεί το όπιο του λαού τότε θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη στιγμή οι Έλληνες να πάρουν μια γερή δόση για να ξεχαστούν.
Ένας δεύτερος λόγος που με κάνει να πιστεύω στην πρόκριση της μίας έστω ελληνική ομάδας είναι το στοίχημα. Αν ήμουν book ή είχα στοιχηματική εταιρεία θα παρακαλούσα το Θεό, και όχι μόνο, να υπάρξει έκπληξη στη διοργάνωση για να πηγαίνουν τα δελτία κουβά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.
Βέβαια, στον αντίποδα υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι που δεν είναι διόλου αμελητέο . Όμως, όποιος προσπαθήσει να κάνει σύγκριση των μεγαθήριων με τις δύο ελληνικές ομάδες κοιτάζοντας τη διαφορά που υπάρχει τότε, απλώς πρέπει να κοιτάξει λίγο πίσω και να θυμηθεί τον Άγιαξ, τη Βιγιαρεάλ, τη Φενέρμπαχτσε, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγιερν Λεβερκούζεν. Όποιος βιαστεί να μιλήσει για θαύματα, δε θα διαφωνήσω μαζί του. Αλλά ποιος είπε ότι τα θαύματα έχουν ημερομηνία λήξης;
Αλήθεια, τι ποσοστό δίνει μία από τις δύο ελληνικές ομάδες να φτάσει στην τετράδα (ή έστω τελικό);

2 σχόλια: