.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΜΑΓΚΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ.. ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ..


Επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. έκαναν οπαδοί έχοντας μάλιστα τετ α τετ με παίκτες και προπονητές. Και βγαίνουν άπαντες και λένε ότι τους κατέβει στην κούτρα για την πορεία της ομάδας. «Φταίνε οι παίκτες γιατί ο Ζαγοράκης είπε ότι θα τους πληρώσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου», «όχι δεν μπορούν οι παίκτες να ανταπεξέλθουν σε υποχρεώσεις Ελλάδα και Ευρώπη», «τι θα πει δεν μπορούν Πέμπτη- Κυριακή επαγγελματίες είναι να μπορέσουν», «φταίει η προετοιμασία Μπερέτα», «φταίει η επιλογή Δερμιτζάκη»… Μόνο στον Ερμή δεν τα έχουν ρίξει που είναι ανάδρομος και στον Θεό που αγαπάει όλο τον κόσμο, ως Πανάγαθος, και όχι μόνο τον Π.Α.Ο.Κ.. Το ζουμί είναι στη μαγκιά του Ζαγοράκη. «Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος πάει για πρωτάθλημα» είπε «φουσκώνοντας» τα μυαλά των οπαδών. Ήξερε όμως ότι η ομάδα έκανε προετοιμασία για να είναι φρέσκια στο ξεκίνημα της περιόδου ώστε να περάσει στους ομίλους. Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. με χρέη ζει χρόνια τώρα, ο Ζαγοράκης όμως με ένα νέο άνοιγμα της τάξεως των 3 εκ. ευρώ δε θα είχε μεγάλη διάρκεια «ζωής» στον Δικέφαλο. Με το που πέρασε η ομάδα στους ομίλους ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και γνωρίζοντας ότι ο προγραμματισμός για φρεσκάρισμα νωρίς θα φέρει κοιλιά στη συνέχεια είπε την ατάκα: «Πρωτάθλημα». Σου λέει γιατί να περάσω ότι την πρώτη χρονιά που έκανα οικονομική εξυγίανση αλλά η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Αφού ο οπαδός δεν θέλει υγιή ομάδα αλλά αποτελέσματα για να μην τρώει καζούρα. Μετέθεσε λοιπόν εκ των προτέρων τα βλέμματα βλέποντας την μπόρα που έρχεται. Τώρα τι φταίει στο φουσκωμένο (από τον Ζαγοράκη) μυαλό του οπαδού που ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα; Πάντως, όχι ο Ζαγοράκης. Άλλωστε, ο πρόεδρος πάει για πρωτάθλημα τι φταίει αν οι "άλλοι" δεν μπορούν να ακολουθήσουν..

3 σχόλια:

  1. exeis poli dikio. exoun mperdeytoi oloi gia toyw stoxous toy fetinou paok kai xexasan kai tin eksigiansi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προεδρος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος να παει για πρωταθλημα γιατι ειναι πολυ απλο στην Ελλαδα να λες οτι σου κατεβει (Οπως ο Παγκαλος).Ο οπαδος μιας ομαδας θελει μονο νικες και τιτλους ενω ο προεδρος θελει να εχει οικονομικα ευρωστο ταμειο.Συνεπως λεει οτι θελει για να πουλησει το προιον του (διαρκειας,μπλουζες,σημαιες,κ.α.)Αν ομως ο οπαδος ηταν φιλαθλος θα εβλεπε πρωτα το θεαμα που λειπει γενικως απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και μετα ολα τα αλλα.Βεβαια υπαρχει και κατι αλλο που αρεσει σ'εμας τους ποδοσφαιροφιλους να γινομαστε κριτες και προπονητες οποτε ο συνδυασμος προπονητης-οπαδος ειναι κατι φοβερα δυσκολο σε αντιθεση προεδρος-οπαδος.Οσο για τους οπαδους θα εβλεπαν οτι περυσι εφτασαν στη 2η θεση γιατι οι πραγματικοι του αντιπαλοι ειχαν προβληματα ενω φετος τα πραγματα εχουν διαφοροποιησει την κατασταση.Τελος θελω να σου πω οτι ο Ζαγορακης ειπε οτι ο μεγαλος στοχος ειναι η εισοδος στους ομιλους λογω μαρμιτας και ολα τα αλλα ειναι μαρκετινγκ πωλησεων.

    Γιωργος L.F.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ainte re min asxoliste me ton paok kala kanei o zagor kai leei gia protathlima afou o paok einai anagkasmenos na pigainei gia protathlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή