.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

Πολλά είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου. Τίποτα δεν είπε, λένε κάποιοι άλλοι αναφερόμενοι στην ουσία των πραγμάτων. Η αλήθεια είναι κρυμμένη ανάμεσα στις λέξεις λέω εγώ. Για το γήπεδο, ο Πρόεδρος που ξέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη όπως έκανε και μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους είπε: «Όλοι να πάρουμε ενεργό ρόλο. Εμείς, εσείς, ο Ερασιτέχνης, όλοι. Συζητήσαμε την περασμένη εβδομάδα για όλα τα θέματα του γηπέδου. Οι δημοσιογράφοι γιατί δεν γράφετε κάθε μέρα για το γήπεδο; Αν το γράφατε θα γινόταν. Πρέπει να γίνει άμεσα. Να εξαντλήσουμε το περιθώριο αν μπορεί να γίνει Τούμπα. Με διαφάνεια για το νέο γήπεδο. όλοι θέλουμε Τούμπα». Εγώ δεν μπορώ να πάρω ενεργό ρόλο, εσύ δεν μπορείς, άρα ποιος μένει να πάρει.. ο Ζαγοράκης. Και γιατί θέλει να πάρει ενεργό ρόλο ο Θοδωρής; Μα γιατί απλά εκ των πραγμάτων δεν δικαιούστε. Η Τούμπα ανήκει στον Ερασιτέχνη και το νέο γήπεδο θα ανήκει πάλι στον Ερασιτέχνη, με διαχείριση από τον επενδυτή που θα το κατασκευάσει. Η διοίκηση τι ρόλο θέλει να έχει στο όλο θέμα; Ορίστε κ. Ζαγοράκη, όπως το ζητήσατε γράφω για το θέμα του γηπέδου και θα γράφω κάθε φορά που θα σας ακούω να μιλάτε γι' αυτό.
«Τρία χρόνια χτυπάμε πόρτες για να πάμε να πληρώσουμε. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρέη. Αλλάζουν υπουργοί, κυβερνήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα. Αύριο υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού. Μέσα στην εβδομάδα ή την άλλη θα μάθετε λεπτομέρειες. Έχουμε κάνει προτάσεις, κόντρα προτάσεις. Μιλάει η κυβέρνηση, γίνεται ανασχηματισμός και μετά... Καλημέρα! Για ποια χρέη μιλάμε; Μπορεί να έρθουν αύριο να μας πούνε δώστε 3 εκατομμύρια, αλλιώς κλείνει το μαγαζί. Ε, ελάτε κλείστε το. Δεν σας λέω με ποιον έχω ραντεβού. Θα τα μάθετε την άλλη εβδομάδα από εμένα», δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Δηλαδή μια Π.Α.Ε. που χρωστά στους παίκτες της ακόμη, και που έχει "τρύπα" την προηγούμενη χρονιά, με τι λεφτά χτυπάει πόρτες για να πληρώσει χρέη; Βέβαια, πετάει και το κοκαλάκι για να ασχολούμαστε. Ραντεβού αλλά δε λέει με ποιον. Τρία χρόνια τι έκανε για το θέμα τω χρεών εκτός από το να προσθέσει ελάχιστα παραπάνω; Οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά δεν ξέρω κανέναν να πληρώνει χρέη στις κυβερνήσεις. Άλλωστε, η ορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. ήρθε με πρώτο στόχο τον βραχνά των χρεών. Ωστόσο μηδέν εις το πηλίκο μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.
«Δώσαμε χέρια. Αυτό για εμένα είναι συμβόλαιο. Θεωρήσανε για τα επεισόδια του χάντμπολ ότι έπρεπε να μας κόψουν την χορηγία. Δεν έγινε μόνο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εδώ ξεκίνησε παιχνίδι και τελείωσε την άλλη μέρα. Και δεν τελείωσε για την ακρίβεια. Αλλά δεν είδαμε κάτι εκεί. Εμείς, το ξαναλέω, κοιτάμε την ομάδα μας, το σπίτι μας. Υπάρχει περίπτωση να δοθεί η χορηγία για το γήπεδο». Θυμάμαι για μία κόντρα με έναν οργανισμό και μάλιστα για την προτροπή να μην παίζει ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. στοίχημα. Τώρα τι άλλαξε; Γιατί το μαγαζί γωνία που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. δεν βρήκε από αλλού χορηγία ακόμη και με λίγο λιγότερα χρήματα ώστε όλοι να πούμε "μπράβο στον μάγκα πρόεδρο;". Είπαμε όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου