.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΛΑΡΙΣΑ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ 50-50 ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ


Στα χαρακώματα για το θέμα της διαιτησίας. Συναντήσεις επί συναντήσεων για να λυθεί το πρόβλημα. Πως να λύσετε κύριε Πιλάβιε ένα πρόβλημα όταν ακολουθείτε τις εξελίξεις και όταν δεν τις δρομολογείται εσείς; Πολλοί κάνουν λόγο για την αγαπημένη ομάδα του Σοφοκλή Πιλάβιου. Λαϊκισμός. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είχαν αγαπημένη ομάδα, ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, πρότυπο. Δεν ξέρω κανένα να διάβαζε Σούπερ Κατερίνα και τώρα να είναι αθλητικός δημοσιογράφος, διαιτητής ή ποδοσφαιρικός παράγοντας. Το θέμα είναι αν το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, αυτό της λογικής, λειτουργεί περισσότερο από το δεξί του ενστίκτου. Εδώ κ. Πιλάβιε, συμφωνούν Πατέρας-Μαρινάκης για το 50-50 στη διαιτησία και αντί να πράξετε το αυτονόητο και να βγείτε να πείτε τι λέτε ρε μάγκες, ήδη υπάρχει το 50-50 και τα όποια λάθη είναι ανθρώπινα εσείς τρώγατε παρέα με τους προαναφερθέντες και τον φίλο σας τον Πλατινί. Ακούς εκεί 50-50. Δηλαδή μέχρι τώρα τι ίσχυε κύριοι κύριοι Πατέρα και Μαρινάκη;
Αλήθεια κ. Μαρινάκη που βγαίνετε και μιλάτε για τη διαιτησία του Άρης-Π.Α.Ο., για το κανονικό γκολ του Βενετίδη που ακυρώθηκε κάνατε καμία δήλωση; Πρόεδρος της Super League είστε για να μην ξεχνιόμαστε.
«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στα χέρια του την πλειοψηφία των μετοχών του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο. Θεωρούμε λοιπόν σωστό να κρίνεται για τις κινήσεις του και τις αποφάσεις του γι' αυτό το διάστημα και όχι ν' ανατρέχουν κάποιοι στο παρελθόν και να ασκούν κριτική στον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε.», δηλώνουν στον Ολυμπιακό για όσους ανατρέχουν στο πρόσφατο παρελθόν. Η παρθενογένεση μας τελείωσε πριν 2010 χρόνια. Ο Μαρινάκης είναι μέρος της ιστορίας του Ο.Σ.Φ.Π. και είναι αναγκασμένος να μιλάει ως συνέχεια αυτής. Στο κάτω κάτω το παρελθόν είναι εδώ ενωμένο δυνατό (βλ. Κόκκαλη, Γκαγκάτση, Λούβαρη, Μώραλη κ.α.). Σαν τα κόμματα εξουσίας που νομίζουν ότι η αλλαγή πρέδρου σημαίνει διαγραφή των λαθών του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου