.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΚΟΛ

Α.Ε.Κ.-Άρης: Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Α.Ε.Κ. τον Άρη και άρχισαν του διθυράμβους οι εφημερίδες για το Χιμένεθ και το πώς άλλαξε την ομάδα. Είναι να γελάει κανείς. Όχι γιατί δεν έκανε τίποτα ο Ισπανός προπονητής αλλά γιατί δεν έκανε αυτά που νομίζουν. Το μόνο (και δεν είναι και λίγο) που έκανε ο Χιμένεθ είναι να τραβήξει τις γραμμές κοντά. Και δεν εννοώ τις γραμμές παράλληλα με τις εστίες. Εννοώ τις πλάγιες γραμμές. Ο «Μανώλης» κατάφερε να «μικρύνει» τον ήδη μικρό αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης τραβώντας όλους τους πλάγιους κοντά στον άξονα. Σε συνάρτηση με τα δύο αμυντικά χαφ που σε τίποτα δε θύμιζαν Ναφτί και Πρίττα η Α.Ε.Κ. έκλεισε τους διαδρόμους του Σάχα και συγχρόνως γέμιζε την αντίπαλη εστία στην «καρδιά» και όχι άσκοπα στα πλάγια. Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ.: Ο πρωταθλητής υποδέχτηκε τον δευτεραθλητή και οι δύο δήλωσαν διεκδικητές του τίτλου. Ποδόσφαιρο όμως για ουραγούς. Κέρδισε ο καλύτερος αλλά άδικα έφυγε ο Δερμιτζάκης που κάλλιστα θα μπορούσε να πει στη συνέντευξη τύπου, «ορίστε έπαιξα με το στυλ του Σάντος. Κατέστρεψα το παιχνίδι του αντιπάλου και τι έγινε; Φάγαμε γκολ με σουτ του Βύντρα». Λάθος του Ζαγοράκη να μην το κρατήσει καθώς χρεώνει τον Π.Α.Ο.Κ. (που ανέλαβε διορισμένος από το πρωτοδικείο για να εξυγιάνει οικονομικά) με ακόμη 600,000-800,000€ με νέο προπονητή. Λάθος είναι όμως και για άλλο λόγο. Δεν είναι δίκη του η ομάδα άρα δικαιολογείται για την κακή διαχείριση, δεν έκανε αυτός προετοιμασία άρα δικαιολογείται για την κακή φυσική κατάσταση και ο Σάντος με την ίδια ομάδα πέρσι έτσι ξεκίνησε ενώ την πρώτη χρονιά του Σάντος ο Π.Α.Ο.Κ. σώθηκε από θαύμα.
Ξάνθη-Ο.Σ.Φ.Π.: Ο Ολυμπιακός βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό. Όχι δεν εννοώ αγωνιστικά αλλά ουσιαστικά. Θυμήθηκε πώς να κερδίζει τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.. εύκολα.
Ηρακλής-Πανσερραϊκός: Τα δύο φαβορί για να πέσουν με τη διαφορά ότι στον πρώτο του βγήκαν τα αποτελέσματα. Ο Ηρακλής έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει ο Πανσερραϊκός και αμυντικά και με αντεπιθέσεις νομίζοντας ότι επειδή ο αντίπαλος φοράει ερυθρόλευκα ότι είναι Ολυμπιακός. Δεν είναι όμως συνέχεια Σαρακοστή. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει ο Ηρακλής με κατοχή μπάλας και ψηλά. Θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αλλά ομάδα χωρίς προετοιμασία και με τον Κοκότοβιτς να κάνει κακοδιαχείριση του υλικού.. O Πανσερραϊκός θα μπορούσε να μετράει βαθμούς όπως και ο Ηρακλής αλλά ελέω Κοκό... Περισσότερα και για τους δυο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πανιώνιος-Εργοτέλης και Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης: Η έκπληξη και η κατάπληξη. Με διαφορετική σειρά βέβαια. Και τέλος..
Κέρκυρα-Καβάλα: Τι να πω για μια ομάδα που ανέβηκε φέτος, που παίζει εκτός έδρας κάθε αγωνιστική, που έχει στηριχτεί σε παιδιά άγνωστα στους περισσότερους. Συγχαρητήρια σε όλους ότι και να γίνει. Στον αντίποδα η Καβάλα με καλές μονάδες αλλά χωρίς προπονητή, αναρχία στο παιχνίδι της και χωρίς προετοιμασία λογικά θα ξεφουσκώσει και μάλιστα πολύ.. Εκτός και αν έχει την αμέριστη στήριξη του λαού της ή καλύτερα, του οπαδού της..