.


powered by Agones.gr (Stoixima)

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ BLOGS

Φαίνεται πως ένας καινούργιος πόλεμος έχει ξεκινήσει. Ο πόλεμος ενάντια στα ιστολόγια. Ο διευθυντής ειδήσεων του ALPHA, Βασίλης Παπαδρόσος, κατέθεσε μήνυση για κατασκοπεία στο troktiko.blogspot.com.. Ο λόγος είναι η αποκάλυψη του ιστολογίου, ότι η γυναίκα του κ. Παπαδρόσου εργάζεται για λογαριασμό της Ε.Υ.Π.. Το θέμα φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις λίγες μόλις ημέρες μετά την πρώτη απεργία Bloggers στον κόσμο, στην Ιταλία στις 14 Ιουλίου. Τα "Ψιλά Γράμματα" είναι ξεκάθαρα κατά της φίμωσης των ιστολογίων και δίπλα σε όσους θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Γιατί η λογική: 'αφού δεν έχω να κρύψω τίποτα εμένα δε με νοιάζει, να φοβούνται άλλοι', μόνο χουντικό-στρατοκρατούμενες αντιλήψεις εκφράζει. Άλλωστε, και μέσα στα παντελόνια μας κύριοι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα κακό αλλά για κάποιο λόγο τα φοράμε..
Συμπαραστεκόμαστε δίπλα σε όσους περνούν την ελεύθερη τους ώρα ενημερώνοντας τον διπλανό τους δωρεάν, ακριβώς όπως συμπαραστεκόμαστε σε όσους είναι αναγκασμένοι να ασκούν το λειτούργημα της Δημοσιογραφίας με όλα τα δεινά ενός επαγγέλματος..
Η απεργία μας είναι καθημερινή και θα είναι ακόμη πιο αποκαλυπτική..
Όσο και αν προσπαθείτε κάποιοι να φιμώσετε τα ιστολόγια, να ξέρετε ότι πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να 'φωνάζουμε'. Είχατε βρει την ησυχία σας. Βγάζατε άδειες σε αυτούς που 'μιλούσαν'. Ξέρατε ποιοι είναι και βέβαια αν είναι μαζί σας ή απέναντι σας. Τώρα όμως το παιχνίδι έχει ξεφύγει. Δεν μπορείτε να το ελέγξετε και το ξέρετε. Πολεμάτε ένα blog αλλά έχετε απέναντι σας έναν ολόκληρο στρατό. Δεν μπορείτε να κερδίσετε όσες μηνύσεις και να κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου